Imate poslovnu ideju, a ne znate kako dalje: Prijavite se na Startup VG i pretvorite ideje u projekte

startup

Startup VG – natjecanje u razvijanju poslovnih ideja već se nekoliko godina održava u našem gradu, a imate li poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi svakako se prijavite za ovo natjecanje.

Cilj je potaknuti mlade na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu, pa svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada ih imaju priliku realizirati, objavili su iz gradske uprave.

– Neće biti okupljanja startup timova na način na koji smo navikli proteklih godina, s obzirom na epidemiološke mjere. Zbog želje da se ozbiljnije poradi na poslovnim pričama otvorene su prijave za Startup VG kroz koji prijavitelji imaju mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz mentoriranje iskusnih poduzetnika koji su dio startup zajednice.

Tako će im se kroz ovaj projekt omogućiti individualni pristup kako bi se više radilo na projektima i olakšao taj put od ideje do realizacije poslovne ideje uz savjete stručnjaka – navodi se u objavi.

Kao dio aktivnosti kojima se pruža potpora poduzetnicima početnicima Grad Velika Gorica je pokrenuo i projekt Startup inkubatora.

U prostoru inkubatora poduzetnici imaju osigurane uredske prostore sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, ali isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu. Prvi korisnici su već ušli u prostore inkubatora.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare