Što bi nova gradska vlast u Velikoj Gorici prvo trebala napraviti: Jesu li prioritet dječji vrtići, razrovane ulice, prijevoz do Zagreba ili nešto drugo?

gradska vlast
Novu gradsku vlast predvodit će, naravno, gradonačelnik. Zasad su kandidati K. Ačkar, I. Jelušić i I. Bekavac

Za 40-ak dana izaći ćemo na lokalne izbore, birat ćemo nove gradske vijećnike i gradonačelnika. Tko će biti novi velikogorički vijećnici znat ćemo vjerojatno već te nedjelje, 16. svibnja, a bitka za gradonačelnika mogla bi se protegnuti na još jedan krug. Kako bilo, početkom lipnja imat ćemo novu gradsku vlast.

Brojni problemi i izazovi dočekat će gradonačelnika, njegovog zamjenika, pročelnike, gradske vijećnike. Pitali smo već kandidate za gradonačelnika, Krešimira Ačkara (HDZ), Ivana Bekavca (Most) i Ivu Jelušića (SDP), što će oni prvo napraviti sjednu li u fotelju prvog Velikogoričana. Sada nas zanima što vi mislite da bi prvo trebalo napraviti. Koji je to gorući problem u našem gradu kojeg najhitnije treba sanirati i riješiti?

Stoga smo na naslovnicu portala postavili novu anketu čije će odgovore, nadamo se, pročitati i oni koji će uskoro biti nova velikogorička gradska vlast.

Dakle, ovako izgleda anketa – Nova gradska vlast u Velikoj Gorici prvo hitno treba riješiti:

  1. Stanje u dječjim vrtićima
  2. Javni gradski prijevoz od Zagreba do Velike Gorice
  3. Izgraditi gradski dom umirovljenika
  4. Povećati razinu zdravstvene zaštite gradnjom dnevne bolnice i medicinskog centra
  5. Sanirati brojne razrovane ulice u Velikoj Gorici i prigradskim naseljima.

Naravno da je problema koji zahtijevaju žurno rješenje moglo biti više, ali vodili smo se raspravama Velikogoričana na društvenim mrežama i odabrali one projekte koji su se najviše spominjali. Stoga, ispunite anketu i recite što mislite o ovoj temi.

 

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Alejandro Horvat
Alejandro Horvat
7 days ago

Traba srediti ulice, grad nam je razrovan i pun blata