Važna obavijest iz VG Čistoće goričkim poduzetnicima koji ne rade: Podnesite zahtjev kako bi bili oslobođeni plaćanja odvoza komunalnog otpada

čistoća
Foto: VG Čistoća

VG Čistoća pozvala je u srijedu goričke poduzetnike, koji ne rade i ne koriste njihove usluge, da im se jave kako bi bili oslobođeni plaćanja odvoza smeća.

U cilju sprječavanja mogućnosti širenja epidemije korona virusom Stožer za civilnu zaštite Republike Hrvatske uveo je epidemiološke mjere kojima je dijelu poslovnih korisnika usluga VG Čistoće privremeno onemogućen rad i naloženo zatvaranje objekata iz kojih obavljaju svoju djelatnost.

VG Čistoća, kao davatelj usluge, poziva poslovne korisnike koji nisu u mogućnosti otvoriti svoje objekte sukladno izmijenjenim mjerama te u njima ne obavljaju nikakvu poslovnu djelatnost i ne koriste javnu uslugu sakupljanja i odvoza komunalnog otpada, da nas o tome obavijeste kako im ne bi ispostavili račun za mjesec travanj – navodi se u objavi.

Poslovni korisnici mogu to učiniti preko poveznice gdje trebaju preuzeti zahtjev za privremenu obustavu fakturiranja cijene javne usluge za pravne subjekte koji nisu otvorili svoje uslužne djelatnosti. Zahtjev je potrebno ispuniti i zajedno s dokazom privremenog prestanka rada (ispis iz e-Porezne ili neki drugi dokaz o privremenom prestanku rada gospodarskog subjekta), dostaviti na email odjava@vgcistoca.hr do 15. travanja.

Iz VG Čistoće poručuju da će se usluga redovno naplatiti onima koji zahtjev ne podnesu do 15. travanja.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare