Domovinski pokret kreće u bitku za Veliku Goricu: Zvonimir Lovrić kandidat za gradonačelnika, a Krunoslav Hrvačić za zamjenika

domovinski pokret
Domovinski pokret predstavio je Zvonimira Lovrića, kandidata za gradonačelnika Velike Gorice / Foto: Domovinski pokret

I Domovinski pokret predstavio je svog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice. Radi se o prof.dr.sc. Zvonimiru Lovriću. Njegov zamjenik bit će već dobro poznati gorički političar mr.sc. Krunoslav Hrvačić koji je Domovinskom pokretu priključio krajem siječnja.

Zvonimir Lovrić je, uz Miroslava Škoru, jedan od osnivača Domovinskog pokreta. Kandidrao se na parlamentarnim izborima prošlog srpnja u našoj VI. izbornoj jedinici. Dokazani je stručnjak u medicini, a bio je i hrvatski branitelj.

– Kao stari i iskusni ratni kirurg koji je taj posao radio 40 godina, dajem si za pravo opisati situaciju, kako na državnoj razini tako i na lokalnoj na kirurški način. Uprava je kao gangrenozna noga – gdje god ubodete curi gnoj. Imamo ljude koji nisu ušli u politiku da uzmu sto kuna, već ljude koji znaju vrijednost novca kojeg građani daju u sustav i najbolje ga moguće usmjeriti za opće dobro lokalne i šire zajednice – kazao je Lovrić dodavši da su okupili tim koji Velikoj Gorici može jamčiti boljitak.

Krunislav Hrvačić rekao je za sebe da je novo-staro lice u goričkoj politici, rođeni Turopoljac i član Domovinskog pokreta.

– Domovinski pokret ima program koji može uzdići Veliku Goricu jer smo i dobri, čestiti i pametni. Imamo mlade ljudi koji mogu uzdići ovaj grad – istaknuo je Hrvačić.

Na predstavljanju kandidata za čelne pozicije u Velikoj Gorici bili su i saborski zastupnici Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica, Stipo Mlinarić Ćipe i Ante Prkačin.

Domovinski pokret u Velikoj Gorici osnovan je sredinom studenog prošle godine i tada je najavljeno da će izaći na izbore u našem gradu, te da će imati i kandidata za gradonačelnika.

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pero
Pero
26 days ago

Joj Krunek odi tam kokoši cijepit to znaš delat a naj se baviti s nećim za kaj nisi