Policija objavila detalje nesreće koja se sinoć dogodila na obilaznici: Pijani vozač zaustavio Audi na cesti, na njega je naletio Seat

vozač
Foto: JVP Velika Gorica

Policijska uprava Zagrebačka objavila je detalje nesreće koja se dogodila kasno sinoć oko 23 sata na goričkoj obilaznici. Mladi vozač (21) upravljao je Seatom zagrebačkih registracijskih oznaka desnim kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada.

Dolaskom do 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak.

Policija je otkrila da je vozač audija imao u krvi 1.82 promila alkohola te da je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci.

U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju, navodi se u policijskom izvještaju.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare