Pilot koji živi u Velikoj Gorici brutalno u e-mailu izvrijeđao policajce: Ekspresno završio pred sutkinjom za prekršaje i dobio kaznu

pilot
Pilot je izvrijeđao polliciju pa je prekršajno kažnjen / Ilustracija: Pixabay

Pilot iz Koprivnice, koji trenutačno živi i ima boravište u Velikoj Gorici, prekršajno je kažnjen jer je vrijeđao policiju. On je ranije počinio prometni prekršaj, ali mu zagrebački policajci kaznu za to nisu poslali u Veliku Goricu nego u Koprivnicu, gdje mu je prebivalište. Budući obavijest nije podigao na vrijeme morao je platiti puni iznos kazne.

Ogorčen zbog toga poslao je potvrdu o uplaćenoj kazni na policijsku e-mail adresu, ali je i napisao:

“Poštovani praznoglavci, čemu prijavljivanje boravišta na policiji, kada ste nesposobni poslati kaznu na adresu boravišta nego vi idioti šaljete na prebivališnu adresu i onda zahtijevate da čovjek uplati u roku par dana i dostavi vama glupanima potvrdu, inače mora platiti duplo?? Daj koristite tu stvar u glavi koja se zove mozgom.“

Policija ga je zbog toga prijavila, a sutkinja Općinskog prekršajsnog suda u Zagrebu kaznila jer je, kako je navela, “vrijeđao i omalovažavao državno tijelo Ministarstvo unutarnjih poslova, PU zagrebačku, odnosno, službene osobe u vezi obavljanja službe“.

Pilot je kažnjen s 600 kuna globe, a mora i platiti 100 kuna troškova postupka. Budući do sada nije kažnjavan, to mu je uzeto kao olakotna okolnost.

guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Davorin Horvat
Davorin Horvat
24 days ago

U pravu je Čemu onda služi potvrda o boravištu?

Pero
Pero
24 days ago

Jebate koja smo mi drzava ; čovijek nahebe kad veli istnu