Strašna tragedija: Mladi 24-godišnji nogometaš srušio se na utakmici. Preminuo je od srčanog udara. Iza sebe je ostavio trudnu suprugu i dijete

nogometaš
Mladi nogometaš igrao je za NK Otok iz Međimurja

Mladi 24-godišnji nogometaš NK-a Otok iz Međimurja Dejan Oršuš danas je preminuo nakon što se jučer srušio na terenu na utakmici 2. županijske lige.

Dejan Oršuš preminuo je od posljedica srčanog udara, a od njega se oprostio klub za koji je odigrao posljednju utakmicu.

– U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK-a Otok Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tijekom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju suigrača i igrača NK Radnički uspjeli smo ga spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo oživjeti ga 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je dečkima bilo najteže! Uvijek u našim mislima – napisao je njegov klub NK Otok iz Otoka, malenog mjesta u Međimurju.

nogometaš
Mladi nogometaš Dejan Oršuš iza sebe je ostavio trudnu suprugu i dijete / Foto: NK Otok

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare