Totalni kaos u Pucekovićevoj ulici kod Doma zdravlja: Zbog neodgovornih vozača koji se nepropisno parkiraju danas je pozvana i policija

Foto: Čitatelj Gorice.info

Jutros je bio totalni kaos u Pucekovićevoj ulici kod goričkog Doma zdravlja. Kako nam je javio čitatelj, neodgovorni vozači parkiraju se na desnoj strani ulice prije ulaza za Covid drive in testiranje, vozači koji idu na testiranje moraju ih zaobići (stoje u drugom redu). Ljudi voze djecu u vrtić, idu u dom zdravlju na preglede ili idu prema svojim stanovima u toj ulici i onda se stvara treći red. A s druge strane dolaze vozila iz vrtića koja ne mogu proći. I onda nastane kaos.

Danas su građani, kaže čitatelj, zvali i policiju koja zbog gužve nije mogla doći s vozilom već pješke. Kolona se protezala i po Ulici Matice Hrvatske.

Velike gužve su u ovoj ulici svaki dani od 7.30 do 10 sati. Problem je što je Pucekovićeva jedina ulica kojom se može vozilom doći do vrtića.

U Pucekovićevoj ulici se nalazi veliko gradsko parkiralište s 98 parkirnih mjesta. Kada bi se građani koji idu u Dom zdravlja parkirali na tom parkiralištu sigurno bi bila manja gužva i kaos kakav je viđen jutros.

kaos
Foto: Čitatelj Gorice.info
kaos
Foto: Čitatelj Gorice.info

guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Jurica Taslak
Jurica Taslak
21 days ago

To je svaki dan tako..tamo stanujem..
A policiji bi bilo teško svaki dan staviti nekog od 7-9..da to riješi..i čudom se čude..parkira se tamo non stop i nitko ne piše kazne..Glavno da imaju akcije hvatanja biciklista i pješaka po Gorici..😎😁👍⁉️

Ribničan
Ribničan
19 days ago
Odgovori na  Jurica Taslak

Dobro zboriš