Zbog velikih gužvi u Pucekovićevoj ulici Krešimir Ačkar najavio: Tražimo drugu lokaciju za Covid testiranje i gradimo nogostup

gužvi
Krešimir Ačkar o prometnim gužvama razgovarao je s građanima u Pucekovićevoj ulici

Svakodnevne gužve u jutarnjim satima koje se stvaraju u Pucekovićevoj ulici kod Doma zdravlja mogle bi postati prošlost. Jutros su mnogobrojni Goričani zapeli u gužvi koju je jedva raščistila policija.

Gužve se stvaraju jer neodgovorni vozači parkiraju na desnoj strani Pucekovićeve ulice prije ulaza za Covid drive in testiranje, a vozači koji idu na testiranje moraju ih zaobići (stoje u drugom redu). Ljudi voze djecu u vrtić, idu u dom zdravlju na preglede ili idu prema svojim stanovima u toj ulici i onda se stvara treći red. A s druge strane dolaze vozila iz vrtića koja ne mogu proći. I onda nastane kaos.

gužvi
Ovako je jutros bilo u Pucekovićevoj ulici / Foto: Čitatelj Gorice.info

I v.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima otišao je danas u Pucekovićevu ulicu te obećao kako će problem prometnih gužvi biti riješen.

– Na inicijativu predstavnice stanara Brigite Županić i stanovnika Ulice Matije Slatinskog krećemo u izgradnju nogostupa u dijelu ulice gdje nedostaje. Izgradnjom nogostupa omogućit ćemo sigurno kretanje pješacima. Problem gužvi koje nastaju u Pucekovićevoj ulici, zbog COVID ambulante, riješit ćemo ovih dana dogovorom s Domom zdravlja oko nove lokacije za testiranje – najavio je na Facebooku v.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar.

gužvi
U dijelu Ulice Matije Slatinskog bit će izgrađen nogostup, najavio je Ačkar

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
19 days ago

Obečanović