Napokon krenulo uređenje parkirališta i postavljanje rasvjete na željezničkoj stanici: Radove vrijedne 1,3 milijuna kuna financira HŽ Infrastruktura

uređenje

Dugo najavljivano uređenje parkirališta na goričkoj željezničkoj stanici napokon je krenulo. Započeli su radovi na asfaltiranju parkirališta i postavljanje rasvjete.

– Nakon dogovora s ministrom prometa Olegom Butkovićem i direktorom HŽ Infrastrukture Ivanom Kršićem započeli su radovi na prvoj fazi uređenja željezničke stanice u Velikoj Gorici. Radove u vrijednosti 1,3 milijuna kuna u potpunosti financira HŽ Infrastruktura, a obuhvaćaju asfaltiranje parkirališta i postavljanje javne rasvjete – objavio je u ponedjeljak v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar na Facebooku.

uređenje

Vlakom putuje sve više Goričana, posebno od kada su prije dvije godine uvedeni dodatni polasci iz Velike Gorice i Zagreba. Stoga je i željeznička stanica Velika Gorica puna ljudi, posebno u špicama. Napokon će u večernjim satima izlazak iz vlaka biti manje stresan putnicima, posebno ženama.

uređenje

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare