Vježbenička tvrtka goričke Ekonomske škole plasirala se među pet najboljih u Hrvatskoj: Podržite ih online glasanjem do 4. svibnja

tvrtka
Foto: Ekonomska škola Velika Gorica

Vježbenička tvrtka goričke Ekonomske škole VT Fresh Juice bar d.o.o. jedna je od pet vježbeničkih tvrtki koja će sudjelovati u Smotri strukovnih škola na državnoj razini – World Skills Croatia 2021. Smotra se ove godine održava od 11. do 13. svibnja, objavila je Ekonomska škola.

Video uradak koji je ovu vježbeničku tvrtku plasirao na WSC 2021 možete vidjeti na poveznici: VT Fresh Juice bar.

Tvrtka VT Fresh Juice bar d.o.o. sastoji se od polovice učenika 3.a razreda škole, a voditeljica vježbeničke tvrtke je nastavnica Marija Mohar.

– Velika je čast biti u pet najboljih u Hrvatskoj! Jako sam ponosan na svoj tim. Uložili smo puno truda i rada i drago nam je što  je to prepoznalo stručno povjerenstvo na državnoj razini i što imamo priliku predstavljati našu školu na WSC Smotri – kazao je Mateo Šimić, direktor vježbeničke tvrtke.

Vježbenička tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom svježih sokova, smoothieja i shakeova od voća i povrća.

– Prilikom osmišljavanja djelatnosti tvrtke inicijalno smo htjeli proizvodit i prodavati koktele, ali oni nisu najprikladniji proizvod za našu školu pa smo se odlučili za voćne i povrtne sokove i smoothieje. Naša misija je održavati zdrav način života ljudi koji prirodno, zdravo i odgovorno žive svaki svoj trenutak osiguravajući im zdrave i ukusne napitke. U ponudi imamo voćne smoothieje, osvježavajuće prirodne sokove i zdrave proteinske shakeove. Našu raznoliku ponudu požete pogledati na našoj web stranici, a pronaći nas možete i na Facebook i Instagram stranici – poručili su budući mladi poduzetnici u videu.

Goričke ekonomiste možete podržati online glasom. Glasanje traje do 4. svibnja.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare