Požar do temelja progutao drvenu obiteljsku kuću: Osmeročlana obitelj s djecom ostala bez svega. Općina pokrenula akciju prikupljanja pomoći

požar
Foto: Facebook / Vatrogasci - Oni su naši heroji

Strašan požar u potpunosti je uništio drvenu obiteljsku kuću u Pisarovini. Osmeročlana obitelj s djecom ostala je bez svega. Požar je izbio u četvrtak 29. travnja oko 17.40 sati u Ulici Dvoranci – objavila je Policijska uprava zagrebačka.

– Uzrok požara drvene kuće koja je u vlasništvu 48-godišnjaka još nije utvrđen. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. U tijeku je očevid – kazali su iz policije.

U kući je živjela višečlana obitelj s djecom koja su ostala bez svih svojih stvari, odjeće, obuće, knjiga, sitnica…

U požaru na sreću nije bilo ozlijeđenih.

– Osmeročlanoj obitelji izgorjela je cijela kuća. Molimo vas da se uključite u akciju prikupljanja hrane, odjeće, obuće, školskog pribora, higijenskih potrepština. Stvari možete donijeti u prostorije udruge “Sv. Martin Pisarovina” u “Staru školu”, I. G. Kovačića 2, danas do 20 sati i tijekom sljedećeg tjedna od 8 do 16 sati. Dob djece od 7 godina (djevojčica), 15 i više. Brojevi muške obuće 38-40 i 43-44 i ženske 30, 38-41, 43-44. Prikuplja se i građevinski materijal koji se dostavlja na adresu stradale obitelji.

Bit će otvoren i žiro račun za prikupljanje financijskih sredstava o kojem ćete biti naknadno obaviješteni – objavila je Općina Pisarovina na Facebooku.

požar
Foto: Facebook / Vatrogasci – Oni su naši heroji

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare