Policija objavila detalje ubojstva kod Iloka: Sin (27) koji je ubio majku pajserom imao je pomagača. Obojica su u istražnom zatvoru

ubojstva
Nakon ubojstva mladići su pobjegli / Foto: Policija

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja policija je objavila detalje ubojstva kod Iloka u kojem je ubijena 56-godišnja žena.

Ubojstvo se dogodilo u četvrtak 29. travnja oko 19 sati u Šarengradu, u ulici Žrtava domovinskog rata, kada je na terasi obiteljske kuće ubijena 56-godišnjakinja.

Policija je utvrdila da su 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada, osumnjičeni da su ubili 56-godišnjakinju. Obojica su, nakon što su počinili teško ubojstvo, pobjegli s mjesta događaja – objavila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Policija ih je pronašla i privela u policijsku postaju, a pronađeni su i predmeti povezani s ubojstvom.

U petak je policija pritvorila 27-godišnjaka i 34-godišnjaka uz kaznenu prijavu. Županijski sud u Vukovaru je u subotu odredio istražni zatvor za oba osumnjičenika.

Kako se doznaje, jedan od muškaraca je sin ubijene žene. Odmah je priznao što je učinio, a navodno je otprije poznat policiji. O drugom muškarcu za sada nema više detalja.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare