Krešimir Ačkar o daljnjem razvoju Veleučilišta Velika Gorica: Pokretanjem novih studijskih programa prerast će u Sveučilište

veleučilišta
Foto: Facebook

V.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar najavio je u ponedjeljak daljnji razvoj goričkog Veleučilišta. Ačkar je istaknuo da će pokretanjem novih studijskih programa i kvalitetnom suradnjom s drugim visokoškolskim ustanovama prerasti u Sveučilište.

– Veleučilište u Velikoj Gorici jedna je od najljepših priča u našem gradu u zadnjih dvadesetak godina. Obrazovanje stvara nove vrijednosti u svim segmentima života i jedini je ispravan odgovor na zahtjeve tržišta rada. Polazeći od kvalitetnog predškolskog, osnovnoškolskog, srednjoškolskog, visokoškolskog i cjeloživotnog obrazovanja, cilj nam je da naše Veleučilište Velika Gorica pokretanjem novih studijskih programa i kvalitetnom suradnjom s drugim visokoškolskim ustanovama preraste u Sveučilište. Želimo da mladi ljudi iz cijele Hrvatske dođu na školovanje u naš grad, mnogi od njih i da ovdje ostanu, zasnuju obitelji, pokrenu posao – istaknuo je Ačkar u Facebook objavi.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare