Dodijeljene županijske nagrade sportašima: Među nagrađenima HNK Gorica i Dino Bošnjak, a posthumno nagradu je dobio i Davor Štuban

dino

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije proglasila je najbolje u sportu za 2020. godinu. Među nagrađenima su HNK Gorica i Dino Bošnjak, a posthumno nagradu je dobio i Davor Štuban, dugogodišnji tajnik Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice. Nagrade su dodijeljene na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, objavili su iz Zajednice športskih klubova.

dino
Foto: Facebook

Najbolja sportašica je Samoborka Helena Vuković, inače članica Judo kluba Profectus Samobor, velikogorički atletski as, Dino Bošnjak najbolji je sportaš, dok su ekipna priznanja primili HNK Gorica te ženska ekipa Hockey kluba Zelina. Najbolji sportaš s invaliditetom je Velimir Šandor, član Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon.

Atletski klub Velika Gorica
dino
Dino Bošnjak prvak je Hrvatske na 10.000 metara / Foto: Facebook

– Naši su sportaši najbolji promotori Zagrebačke županije u zemlji i svijetu. Imamo oko 25 tisuća sportaša, što je ogromno bogatstvo. Mi im osiguravamo uvjete za što bolje i kvalitetnije treniranje, a oni iz nova svake godine donose odličja u Zagrebačku županiju– istaknuo je čestitajući laureatima župan Stjepan Kožić.

dino
Foto: Facebook

Posebno priznanje, nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena Davoru Štubanu, dugogodišnjem tajniku Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice a nagradu su primile supruga Ljiljana i kćer Mateja te nećakinja Sandra.

dino
Foto: Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare