Vježbenička tvrtka goričke Ekonomske škole najbolja u Hrvatskoj: VT Fresh Juice bar pobijedio na smotri World Skills Croatia

tvrtka
Foto: Ekonomska škola Velika Gorica

Vježbenička tvrtka goričke Ekonomske škole VT Fresh Juice bar d.o.o. pobjednica je smotre vježbeničkih tvrtki World Skills Croatia 2021.

– S ponosom i veseljem prenosimo objavu sa stranice Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i zahvaljujemo svima koji su dali svoj glas za našu vježbeničku tvrtku Fresh Juice bar d.o.o – objavili su iz Ekonomske škole.

– Završilo je glasanje i odabir najboljeg rada u online smotrama. Zahvaljujemo svima koji su glasali, a prikupili smo više od 7.000 glasova. Pohvale idu svim sudionicima, a čestitke učenicima i njihovim mentorima čiji radovi su dobili najviše glasova – napisali su iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Tvrtka VT Fresh Juice bar d.o.o. sastoji se od polovice učenika 3.a razreda škole, a voditeljica vježbeničke tvrtke je nastavnica Marija Mohar.

– Velika je čast biti u pet najboljih u Hrvatskoj! Jako sam ponosan na svoj tim. Uložili smo puno truda i rada i drago nam je što  je to prepoznalo stručno povjerenstvo na državnoj razini i što imamo priliku predstavljati našu školu na WSC Smotri – kazao je Mateo Šimić, direktor vježbeničke tvrtke.

Vježbenička tvrtka goričke Ekonomske škole VT Fresh Juice bar d.o.o. jedna je od pet vježbeničkih tvrtki koja je sudjelovala u Smotri strukovnih škola na državnoj razini – World Skills Croatia 2021.

Vježbenička tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom svježih sokova, smoothieja i shakeova od voća i povrća.

– Prilikom osmišljavanja djelatnosti tvrtke inicijalno smo htjeli proizvodit i prodavati koktele, ali oni nisu najprikladniji proizvod za našu školu pa smo se odlučili za voćne i povrtne sokove i smoothieje. Naša misija je održavati zdrav način života ljudi koji prirodno, zdravo i odgovorno žive svaki svoj trenutak osiguravajući im zdrave i ukusne napitke. U ponudi imamo voćne smoothieje, osvježavajuće prirodne sokove i zdrave proteinske shakeove. Našu raznoliku ponudu požete pogledati na našoj web stranici, a pronaći nas možete i na Facebook i Instagram stranici – poručili su budući mladi poduzetnici u videu.

tvrtka

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare