Tena Petračić, mlada gorička atletičarka dobila priznanje Zagrebačke županije: Proglašena je Ženskom sportskom nadom 2020.

tena
Foto: Maraton klub Velika Gorica

Mlada gorička atletičarka Tena Petračić, članica Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, dobitnica je priznanja Zagrebačke županije u kategoriji Ženska sportska nada 2020. godine, objavili su iz kluba.

Tena je rođena 27. 01. 2007., članica je Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica u kategorija mlađi kadeti. Od sportskih natjecateljskih dostignuća u 2020., Tenini najznačajniji  rezultat su:

Državni rekord i prvo mjesto na atletskoj stazi u dvorani u disciplini 800 m s vremenom 2:27,75 (kategorija mlađe kadetkinje).

Prva mjesta u RH po tablicama Hrvatskog atletskoga saveza za 2020., u ukupnom poretku mlađih kadetkinja u disciplinama 600 i 800 m, te drugog mjesta u RH ukupnom poretku na 400 m.

Viceprvakinja RH u kategoriji mlađi kadetkinja na otvorenom u disciplini 400 m i 800 m.

Atletski klub Velika Gorica

Nominirana i proglašena nadom godine Zagrebačke županije 2018. i 2020. godinu.

Tri godine za redom je pobjednica Županijskog krosa Osnovnih škola Zagrebačke županije.

Dvije godine za redom je u Izboru sportaša godine Grada Velika Gorica, nominirana i proglašena nadom godine.

tena

Tena je odlična učenica Osnovne škole „Vukovina” te je u potpunosti predana izvršavanju svojih školskih obveza i redovitosti  treninga. Njen neosporan atletski talent savjesno nadograđuje upornim radom i discipliniranim pristupom kod izvršavanja trenažnog procesa pa je kao takva postala uzor i produktivan motivator ostalim polaznicima naše Atletske škole – navode iz Mk Velika Gorica.

Kvalitetna suradnja s trenerom Franjom Gavranovićem i ogromna podrška kojoj Teni bezrezervno pružaju roditelji Mario i Sanja te sestre Tara i Anja, također članice naše Atletske škole, su joj moralno nadahnuće u stvaranju  rezultata, dok je za daljnji vrhunski rezultat u starijim kategorijama u bliskoj budućnosti, Teni kao rođenoj Turopoljki već sada je potreban angažman i konkretna potpora šire zajednice.

– Mi u Klubu vjerujemo kako se s dosadašnjim postignutim rezultatima Tena nametnula kao jedan od kvalitetnih kandidata kojeg žurno treba uključiti u programe potpore namijenjenim izvanrednim sportskim talentima. U prilog ovoj tvrdnji idu spomenuta priznanja koja je ona svojim angažmanom na treningu i natjecanju sigurno zaslužila – istaknuli su iz Maraton kluba Velika Gorica.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare