Stjepan Kožić poručio biračima: U drugom krugu izaberite stabilnost i župana kojem vjerujete

stjepan
Foto: Zagrebačka županija / Dražen Kopač

Stjepan Kožić, kandidat za župana Zagrebačke županije, kojeg podržava koalicija stranaka, poručio je u ponedjeljak da je podrška 45 posto glasova u prvom krugu izbora pokazala da birači žele politiku kontinuiteta i razvoja županije.

– Većina birača Zagrebačke županije, izašlih na lokalne izbore, odlučila se za politiku kontinuiteta, za nastavak razvoja županije kroz konkretne projekte i svoj glas u prvom krugu izbora dala Stjepanu Kožiću, kandidatu za župana koalicije SKNL-a, HDZ-a, stranke BM 365, HSU-a, HSLS-a i HNS-a. Rezultati jasno pokazuju da su birači itekako prepoznali razliku između predizbornih neostvarivih obećanja i niza objeda SDP-ova kandidata Mihaela Zmajlovića te realiziranih projekata i održivog programa aktualnog župana Stjepana Kožića – navodi se u priopćenju.

“Birači su rekli svoje i povjerili mi 45 posto glasova! Sportskim rječnikom – nakon uvjerljivog vodstva u prvom poluvremenu, odvažno, snažno i pošteno igramo utakmicu za pobjedu 30. svibnja. Pozivam sve birače da u drugom krugu biraju stabilnost i izaberu župana kojem vjeruju”, poručio je Kožić i čestitao svim gradonačelnicama, načelnicima i načelnicama koji su izabrani u prvom krugu bez obzira na stranačku pripadnost.

Inače, Zagrebačka županija tijekom dosadašnjih mandata župana Kožića postala je jedna od gospodarski najstabilnijih te za život najpoželjnijih hrvatskih županija, s najvećim brojem izgrađenih škola i dvorana te gospodarskim zonama u kojima posluju domaći i strani investitori, ali i županija koja brojnim poticajnim mjerama razvija ruralne krajeve i osigurava ostanak mladih obitelji u seoskim sredinama, stoji u priopćenju.

“Za realizaciju predizbornih obećanja Mihaela Zmajlovića nije dostatan ni proračun Münchena. Obećanja poput čim dođem na vlast imat ćemo 100 novih liječnika i nastavu u jednoj smjeni u cijeloj županiji, ultra brzi internet na Žumberku i besplatan prijevoz zvuče lijepo, ali nisu lako ostvariva”, poručuju iz Stožera koalicije, te pozivaju na suradnju sve stranke koje žele dati svoj doprinos razvoju Zagrebačke županije u skladu s realnim mogućnostima, a Kožić dodaje: “Ne zanimaju me floskule! Ja poznajem realne mogućnosti proračuna Zagrebačke županije i ne lažem birače. Čak i priča o preseljenju sjedišta Zagrebačke županije u Veliku Goricu nemoguća je misija bez većine u Saboru RH, a svi znamo da je Zmajlović i u Saboru izgubio svoj glas, a dok ga je imao nije ga koristio za dobrobit Zagrebačke županije”.

“Nećete vjerovati, ali iduća dva tjedna nisu ključna”, našalili su se u Stožeru. “Ključna je nedjelja 30. svibnja, Dan državnosti naše Domovine kada je potrebno izaći na izbore i povjerenje ponovno dati županu Stjepanu Kožiću koji je pokazao da zna, hoće i može”, poručuju iz Stožera koalicije.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare