Virtualna dm ženska utrka: Za svaki pretrčani kilometar dm će donirati 10 kuna za obnovu pedijatrije u sisačkoj bolnici Prijave se primaju do 6. lipnja /// Utrka će se održati od 14. do 20. lipnja /// Kotizacija za utrku iznosi 100 kuna /// Uplatom ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera

ženska utrka
Foto: dm

Ženska utrka koju organizira dm, ove godine po prvi put održat će se u virtualnom obliku. To znači da sudjelovati možete bilo kada i bilo gdje u razdoblju trajanja utrke.

Dm ženska utrka održat će se od 14. do 20. lipnja, a za sudjelovanje u utrci možete se prijaviti do 6. lipnja preko internetske stranice www.ticketing.com.hr.

Osim što trčanjem činite dobro za svoje tijelo i duh, sudjelovanjem u dm ženskoj utrci pokazujete i brigu za druge, jer će dm za svaki pretrčani kilometar donirati 10 kuna Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić u Sisku za obnovu Odjela pedijatrije – objavili su iz dm-a.

Kotizacija za utrku iznosi 100 kuna, a uplatom ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera. Poklon-paket možete preuzeti u prodavaonici dm-a ili odabrati dostavu na kućnu adresu uz nadoplatu troškova dostave u iznosu od 25 kuna.

Sudjelovanje u virtualnoj dm ženskoj utrci potrebno je zabilježiti jednom od aplikacija za trčanje te u razdoblju od 14. do 20. lipnja prijaviti rezultate trčanja na e-mail dmzenskautrka@ticketing.com.hr. To je moguće slanjem fotografije odnosno screenshot zaslona aplikacije s rezultatima uz navođenje imena i prezimena, datuma, vremena, broja pretrčanih kilometara te pretrčane rute (GPX). Rezultate je potrebno poslati s iste e-mail adrese koju ste koristili prilikom prijave na utrku.

Broj sudionica ograničen je na 7.500. Organizator zadržava pravo povećati broj sudionica u bilo kojem trenutku. Više detalja o sudjelovanju i prijavama možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare