HNK Gorica prekinula suradnju s dvojicom trenera: Siniša Oreščanin i Goran Rosanda više nisu treneri goričkog prvoligaša

oreščanin
Siniša Oreščanin više nije trener HNK Gorice / Foto: HNK Gorica

HNK Gorica je u ponedjeljak ujutro prekinula suradnju s glavnim trenerom Sinišom Oreščaninom i njegovim pomoćnikom Goranom Rosandom, priopćeno je iz kluba. Taj potez nije nikoga iznenadio budući Oreščanin nije uspio dovesti Goricu do Europe, što je bio jedan od uvjeta za produženje ugovora.

Oreščanin je početkom ove godine naslijedio Litavca Valdasa Dambrauskasa koji je u 14 prvenstvenih utakmica ove sezone ostvario respektabilnih 30 bodova. Njegov nasljednik je, pak, u preostalih 22 utakmice osvojio još 29 bodova, jedan premalo za Europu.

Rijeka je u subotu, podsjetimo, pobijedila Goricu koju je do Europe dijelilo doslovce 15-ak minuta jer je do tog gola Riječana držala 1:1. U medijima se već spekulira da bi jedan od kandidata za novog trenera Gorice mogao biti Krunoslav Rendulić, trener koji je napravio dobar rezultat sa Šibenikom, no o tim pričama nema nikakve potvrde iz goričkog prvoligaša.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare