Mihael Zmajlović poručio Stjepanu Kožiću: Sjedište Zagrebačke županije treba premjestiti iz hotela u Veliku Goricu

sjedište
Velikogoričanka Mirela Katalenac kandidatkinja je za zamjenicu župana / Foto: SDP Zagrebačke županije

Zagrebačkom županijom se već 20 godina upravlja iz hotela i to je jedina županija u Hrvatskoj koja sjedište i svoje županijske institucije nema na svom području, navodi se u priopćenju koje je je medijima poslao Mihael Zmajlović.

Zmajloviću tvrdi kako mu je cilj formalno prebaciti sjedište županije u Veliku Goricu, a županijske institucije i tvrtke razmjestiti iz Zagreba i približiti u 9 gradova i 25 općina na području Zagrebačke županije, Kožić ne želi iz hotela.

Zmajlović dalje navodi kako je Kožić već dva puta u svojim priopćenjima napisao da je premještanje sjedišta Županije u Veliku Goricu neizvedivo jer je potrebna izmjena zakona i većina u Saboru te izjavio: „Imate li većinu u Saboru gospodine Zmajloviću ili je ovo samo jedan u nizu vaših spinova?”

– Ova izjava na najbolji način pokazuje koliko je Kožić pogubljen. On na izbore upravo i ide kao kandidat te većine u Saboru, što znači da lako može pokrenuti izmjenu zakona. Ali čovjek koji je promijenio već tri stranke, očito više niti ne zna u koju koaliciju pripada – kazao je Mihael Zmajlović i dodao da je Kožić na izbore prije 4 godine išao kao kandidat HSS-a i SDP-a te govorio za HDZ da je kriminalna organizacija, a sada je njihov kandidat.

– Kožić već 20 godina vlada iz hotela iz centra Zagreba i ovi izbori su check-out njemu i njegovoj nesposobnosti  – izjavio je Mihael Zmajlović i naglasio kako je ovo samo još jedna u nizu situacija koja pokazuje da je Kožić umoran, izgubljen i po svemu istrošen župan kojeg treba što prije promijeniti.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare