Serijski pljačkaš harao po malim dućanima: Uz prijetnje pištoljem i maskiran medicinskom maskom ukrao oko 30.000 kuna Na Trešnjevci i Črnomerecu pronalazio manje trgovine, do kojih bi ponekad dolazio biciklom ili pješice, koje su mu postale meta

pljačkaš
Ilustrativna fotografija: Pixabay

Serijski pljačkaš harao je po malim kvartovskim dućanima. U mjesec dana 28-godišnjak je počinio 14 pljački. Na meti su mu bile male trgovine na Trešnjevci i Črnomercu.

Policija sumnja da je pljačkaš počinio 14 kaznenih djela razbojništva od 14. travnja do 17. svibnja ove godine na području Trešnjevke i Črnomerca, u manjim trgovinama mješovitom robom.

pljačkaš
Foto: Policija

– Osumnjičeni 28-godišnjak je do mjesta gdje je odlučio napraviti razbojništvo dolazio pješice ili biciklom da bi potom maskiran medicinskom maskom i s crnim zaštitnim rukavicama na rukama ulazio u trgovine, a zatim uz prijetnju pištoljem prijetio zaposlenicama da bi potom otuđio novac – navode iz policije.

Materijalna šteta iznosi oko 30.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja pljačkaš je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare