Tjedan restorana: Doznajte koji velikogorički restoran nudi fina jela po promotivnim cijenama

tjedan restorana
Foto: Pixabay

Popuštanje epidemioloških mjera i lijepo vrijeme, omogućili su povratak gostiju u restorane. Zato u petak počinje Tjedan restorana Hrvatska – gastro manifestacija za vrijeme koje uživamo u posebno osmišljenim jelovnicima po cijeni od 100 i 125 kuna.

U ovogodišnjoj akciji sudjeluje i velikogorički restoran Mon Ami koji nudi ručak za 100 kuna i večeru za 125 kuna. U ponudi je slijed od tri jela – predjelo, glavno jelo i desert.

U Mon Amiu za predjelo možete birati između krem juhe od povrća, tris pašete (od jetrica s džemom od brusnica, od sabljarke, od sira, bučinih koštica i bučinog ulja) i carpaccio od tune na rikoli s grana padanom.

Za glavno jelo nude oradu sa žara s blitvom i krumpirom na maslinovom ulju, rižoto od beefsteaka s pestom od rikule i badema ili morski pas u umaku od vina i finih trava s krumpir salatom.  Za desert su pripremili skradinsku tortu, tiramisu i tortu šumsko voće.

Najukusniji tjedan u godini održat će se od 18. do 27. lipnja, a sudjelovat će restorani iz cijele Hrvatske. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici Tjedna restorana http://www.tjedanrestorana.com.

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana već je jedanaestu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta, objavili su organizatori.

Restorani sudionici koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100/125 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici http://www.tjedanrestorana.com

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare