Veliki interes hrvatskih navijača za utakmicu osmine finala Europskog prvenstva u Danskoj: Rasprodano 6 letova iz Zagreba za Kopenhagen

navijača
Foto: Croatia Airlines / : Lugarov

Vatreni će na današnjoj utakmici u Danskoj očito imati brojnu podršku hrvatskih navijača. Popunjeno je čak pet izvanrednih charter letova te jedan redovan let iz Zagreba za Kopenhagen.

Nekoliko turističkih agencija ponudilo je paket aranžman za putovanje na Europsko prvenstvo za utakmicu između Hrvatske i Španjolske koja se igra danas, 28. lipnja u Kopenhagenu. Odreagirale su i hrvatske aviokompanije koje će gotovo tisuću navijača prevesti iz Zagreba u Kopenhagen, objavio je portal Croatian Aviation.

Atletski klub Velika Gorica

Croatia Airlines obavit će pet letova iz Zagreba za Kopenhagen, četiri izvanredna chartera te jedan redovni let. Uz to, ETF Airways bi trebao odraditi svoj prvi charter iz Zagreba sa zrakoplovom tipa B737-800. Povratni letovi očekuju se u noći s ponedjeljka na utorak, po završetku utakmice.

Valja spomenuti kako će brojni navijači put Kopenhagena krenuti iz Splita (redovne linije Norwegiana i SAS-a), a mnogi su već danas iz Pule, Dubrovnika i Splita otputovali redovnim linijama prema Danskoj.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare