Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici: Mladiću (23) koji je pokušao ubiti svoju 46-godišnju ljubavnicu određen istražni zatvor

zatvor
Ilustrativna fotografija: Pixabay

Mladiću (23) koji je pokušao ubiti svoju 46-godišnju ljubavnicu određen je istražni zatvor. Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici ispitalo je 23-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da je pokušao ubiti 46-godišnjakinju.

– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 23-godišnjak 27. lipnja oko 1,30 sati, u Novom Zagrebu, s namjerom da usmrti 46-godišnjakinju, s kojom je u ljubavnoj vezi, nožem joj zadao višestruke teške tjelesne ozljede – objavili su iz Županijskog odvjetništva. Nesretnu ženu uspjeli su spasiti liječnici.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je, nakon provedene dokazne radnje prvog ispitivanja osumnjičenika, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici u cijelosti je prihvatio prijedlog ŽDO te je 23-godišnjaku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici sumnjiči mladića za kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare