U novoj školskoj godini gorički osnovnoškolci dobit će besplatne radne bilježnice: Sredstva za nabavu osigurao je Grad Velika Gorica

radne bilježnice
Foto: Gorica.info

U novoj školskoj godini gorički osnovnoškolci dobit će besplatne radne bilježnice. Grad Velika Gorica financirat će nabavu radnih bilježnica za učenike osnovnih škola s područja Velike Gorice, izvijestili su u utorak iz goričke gradske uprave.

Zbog brojnih upita roditelja, iz Grada Velike Gorice stigla je obavijest da su sredstva za njih osigurana u Gradskom proračunu za 2021.godinu.

Atletski klub Velika Gorica

Radi većeg broja upita roditelja učenika goričkih osnovnih škola, obavještavamo vas da su, kao što je to u više navrata najavljivao gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, u proračunu Grada Velike Gorice za 2021. godinu planirana sredstva za radne bilježnice, koje će se nabaviti putem škola i dočekati učenike na početku školske godine 2021/2022. – navodi se u priopćenju.

Što se tiče samih udžbenika za školsku godinu 2021./22. oni će također biti besplatni svim osnovnoškolcima jer ih je i ove godine osigurala Vlada.

Početkom nove školske godine iz gradskog proračuna dodijelit će se i novčana pomoć od 1.000,00 kuna svim redovnim učenicima srednjih škola koji žive na području Grada za nabavu udžbenika i drugih školskih potrepština.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare