Kreće StartupVG IT Akademija: Prijavite se na besplatnu edukaciju za izuzetno traženo zanimanje poslovni analitičar

poslovni analitičar
Foto: Gorica.hr

Grad Velika Gorica u suradnji s IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator pokreće #StartupVG IT Akademiju. Upisi prve generacije za IT zanimanje poslovni analitičar započinju 20. srpnja 2021.

Besplatna edukacija traje 6 mjeseci, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave u trajanju 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju 4 mjeseca, objavili su iz goričke gradske uprave.

Atletski klub Velika Gorica

Poslovne analitičare zapošljavaju informatičke tvrtke koje implementiraju standardne poslovne aplikacije ili tvrtke koje razvijaju softver po mjeri korisnika. Kombinacija teoretske edukacije i prakse na realnim projektima osigurava maksimalne preduvjete za stjecanje dovoljno kompetencija za obavljanje posla Junior Poslovnog analitičara. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori renomirane IT tvrtke.

Pozivaju se svi zainteresirani na prezentaciju programa koja će se održati 15. srpnja u 18:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta (u Vijećnici) Zagrebačka 37 u Velikoj Gorici.

Na prezentaciji će dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju poslovni analitičar kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare