Zagrebačka županija dodijelila 6,8 milijuna kuna bespovratnih potpora poduzetnicima: Novčanu pomoć dobila i vlasnica Pekare Cipov iz Buševca

županija
Ivana Belošević, poduzetnica iz Buševca / Foto: Zagrebačka županija / Dražen Kopač

Poduzetnicima iz Zagrebačke županije danas su dodijeljeni ugovori za dodjelu bespovratnih potpora ukupne vrijednosti 6,8 milijuna kuna za proizvodne i neproizvodne djelatnosti.

Za  proizvodne djelatnosti poduzetnici su dobili 3,6 milijuna kuna, a 3,2 milijuna kuna za neproizvodne djelatnosti. Po korisniku se potpore kreću od 18 do 70 tisuća kuna. Za proizvodne djelatnosti potpore su dodijeljene za nabavu strojeva i druge opreme potrebne za obavljanje djelatnosti, dok su za neproizvodne djelatnosti potpore dodijeljene za nabavu strojeva, alata i druge opreme potrebne za obavljanje djelatnosti, uređenje poslovnog prostora, nabavu informatičke opreme, izradu web-stranica, web-shopa te nabavu vozila ili radnih strojeva za obavljanje djelatnosti.

Foto: Zagrebačka županija / Dražen Kopač

U ime Zagrebačke županije ugovore je u Ivanić-Gradu poduzetnicima uručio zamjenik župana Ervin Kolarec, izvijestili su u ponedjeljak iz županije.

Zagrebačka županija ove je godine kroz četiri različite mjere za više od 500 poduzetnika sa svog područja osigurala 10 milijuna kuna bespovratnih potpora. Na ovaj način Županija daje vjetar u leđa malom i srednjem poduzetništvu koje je ‘žila kucavica’ našeg gospodarstva – naglasio je Kolarec pozvavši pritom poduzetnike da i dalje prate županijske natječaje.

Atletski klub Velika Gorica

Ivana Belošević, Pekara Cipov: Pomoć su utrošiti u renoviranje prostora

Mirnu jesen i uspješno poslovanje u ime Grada Ivanić-Grada okupljenima je zaželio zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj dodavši pritom da je među Ivanićgrađanima vladao velik interes za ovim natječajem.

Zahvalu Županiji na vrijednoj potpori uputila je Ivana Belošević, vlasnica Pekare CIPOV iz Buševca.

-Potpora mi omogućuje daljnje poslovanje u ovim teškim vremenima, a dobivenih 18 tisuća kuna utrošit ću na renovaciju poslovnog prostora – rekla je Belošević čiji obiteljski obrt posluje od 1983. godine te trenutno ima troje zaposlenih.

Stjepan Špoljarec iz tvrtke ŠPO-MATPLAST d.o.o. iz Rugvice preuzeo je ugovor vrijedan 70 tisuća kuna. – Tvrtka posluje deset godina i zapošljava 80 radnika, a primarna djelatnost nam je proizvodnja ambalaže. Dobivena sredstva utrošit ćemo u kupnju novog stroja za preradu plastike što će nam dosta unaprijediti poslovanje – kazao je Špoljarec.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare