Muškarac (53) u Maloj Buni uzgajao marihuanu i prodavao drogu: Policija mu zaplijenila svu robu, a njega odvela u pritvor

Foto: Policija

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Male Bune kojeg sumnjiče za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Muškarac je u vrtu u Maloj Buni uzgajao marihuanu i prodavao.

Policija sumnja da je 53-godišnjak u cilju daljnje preprodaje nabavio i posjedovao opremu, materijal ili tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, a potom proizvedenu drogu skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Male Bune te ju dalje prodavao na nezakonitom tržištu – navode u petak iz Policijske uprave zagrebačke.

Atletski klub Velika Gorica

Gorički policajci su u četvrtak, 22. srpnja na temelju naloga suda obavili pretraga kuće osumnjičenog muškarca koji im je predao 12 stabljika konoplje marihuane ukupne visine od 80 do 205 cm, jednu plastičnu vrećicu ispunjenu marihuanom ukupne mase 31,70 grama, vrećicu ispunjenu hašišom ukupne mase 8,70 grama, kao i opremu namijenjenu proizvodnji droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

maloj buni

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare