Velikogorički atletičar Bruno Škrinjarić i ovaj vikend na pobjedničkom postolju: Osvojio je prvo mjesto na trail utrci Ozalj i Vrhovac

bruno

Velikogorički atletičar Bruno Škrinjarić nastupio je ovaj vikend na trail utrci Ozalj i Vrhovac i osvojio zlatnu medalju. Bruno je trčao na utrci od 16 km s oko 800 m ukupne visinske razlike, objavili su iz Maraton kluba Velika Gorica.

Bruno kaže kako je stvarno uživao, staza je bila baš po njegovoj mjeri – uzbrdice su bile kratke i užasno strme dok su nizbrdice bile duge i blage.

– Inače nisam “trailaš” tako da nemam naviku niti kužim ekipu koja se “razbija” na nizbrdicama, tako da sam se uglavnom fokusirao što brže odraditi uzbrdice a polagano i oprezno nizbrdice. Od ostatka utrke sam se odvojio nakon nekih 2 km te od tada zapravo sve išao svojim tempom. Ukupno sam završio sa zlatnom medaljom u ukupnom poretku za nešto manje od sat i pol. Hvala organizatoru na odlično odrađenoj utrci i super poklon paketima i nagradama – kazao je Bruno Škrinjarić.

Ovim je trailom Bruno zaokružio jedan lijepi niz – tri trail utrke u tri vikenda i tri podija. Sada slijedi kratki odmor, nakon čega se opet fokus stavlja na nastavak sezone cestovnih utrka i triatlona.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare