Velikogorički političari na godišnjem: Svi planiraju odmor na Jadranu, no netko već ima i kartu za španjolske Tenerife, ali sve ovisi o koroni Gradonačelnik Krešimir Ačkar i njegov zamjenik Neven Karas odmarat će se u skladu s poslovnim obavezama /// Darko Bekić ide na Pag /// Ozern Robić obići će tri destinacije /// Stela Dragica Svračak godišnji će "odraditi" u više kraćih faza /// Zvonimir Lovrić će na odmoru pripaziti i na unučad /// Damir Slojšek i ove će godine na Vir

odmor

I velikogorički političari se spremaju na godišnji odmor. Cilj svima njima je, naravno, Jadran. Dakle, gdje će se odmarati naši gradski političari i koliko će dana ljetovati?

Najviše su, čini se, ograničeni oni na vrhu gradske vlasti. Tako će gradonačelnik i saborski zastupnik Krešimir Ačkar nekoliko slobodnih dana provesti u kući ženinih roditelja u Pirovcu, gdje je bio i lani. No, samo ako bude u mogućnisti radi poslovnih obaveza, naglašavaju iz Ureda Gradonačelnika. Ipak, sigurno će biti na proslavi 26. obljetnice Oluje u Kninu.

Krešimir Ačkar i Neven Karas

Obaveze bi mogle utjecati i na godišnji dogradonačelnika Nevena Karasa. On planira odmor provesti u Vodicama od 7. do 17. kolovoza. Dio neodgodivih obaveza obavljat će uz pomoć prijenosnog računala i, bude li potrebno, povremeno se vraćati u Veliku Goricu i Zagreb.

I Darko Bekić, predsjednik Gradskog vijeća Velike Gorice, odlazi na more – planira deset dana s obitelji provesti na otoku Pagu.

odmor
Zvonimir Lovrić i Darko Bekić

Predsjednik SDP-a Ozren Robić na odmor će u drugoj polovini kolovoza. Prvih tjedan dana provest će na Rabu u kućici na osami, potom će dva dana biti u Splitu i na kraju odlazi u Komižu na Vis.

Stela Dragica Svračak, predsjednika goričkog Glasa, zbog poslovnih obveza ne može biti na dužem godišnjem odmoru, već ga koristi u nekoliko faza.

– Na godišnji idem kroz kolovoz i nešto u rujnu. Od 15. 8. boravit ću pet dana u Splitu s mlađim sinom Petrom Aurelijem i dva-tri dana u Makarskoj. Odsjedam kod prijatelja, nemam vikendicu niti kuću za odmor – kazala je Stela Dragica Svračak.
Krajem kolovoza i početkom rujna planira putovanje u inozemstvo te još jedan put krajem rujna. Od 30. 8 do 5.9. putuje u Rim s prijateljicama, a krajem rujna u planu je tjedan dana odmora na Tenerifima. Karte su kupljene i čekaju, ali sve zavisi o razvoju situacije sa Covidom, sve je u zraku što se tiče Španjolske. Trenutna situacija kod njih je loša pa ćemo vidjeti, kazala je za Goricu.info.

Ozren Robić i Stela Dragica Svračak

Zvonimir Lovrić, predsjednik gradskog Domovinskog pokreta, godinama ljetuje u okolici Zadra.

– Imam vikendicu u Posedarju kraj Zadra, tu godinama ljetujemo supruga i ja, povremeno i naša djeca kad požele biti s nama. Kako ljetujemo? U mirovini smo, možemo ostati koliko nas je volja, čuvamo našu unučad kada nam ih povjere njihovi roditelji, obilazimo prijatelje koji ljetuju u blizini ili ovdje žive trajno, dočekujemo drage ljude koji nas požele vidjeti na našoj terasi, natječemo se u kulinarstvu i kušanju raznih delicija, kako morskih, tako i kopnenih, vina svih vrsta i okusa. Kako korona ograničava sve, to ne možemo sudjelovati baš u svim vrstama aktivnosti kao ranijih godina. Prirodne ljepote srednjeg Jadrana valja posjećivati iz godine u godinu, jer su Krka i Visovac, Paklenica, Zrmanja uvijek i iznova posebni doživljaj. Rijetki su sretnici kojima je Bog podario tako divnu Domovinu – kazao je Z. Lovrić.

odmor
Damir Slojšek

Prvi čovjek velikogoričkog Mosta, Damir Slojšek, na godišnji odmor ide početkom kolovoza na dva tjedna.

– Planiran provesti domor s obitelji i skupiti energiju za nastavak godine. Ponovno ćemo na more kod prijatelja na Vir. Bili smo i lani i oduševio nas je smještaj i odmor – kaže Slojšek dodajući da će uvijek biti dostupan za stanovnika Kurilovca, goričkog kvarta u kojem je predsjednik Vijeća gradske četvrti.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare