Gradonačelnik Krešimir Ačkar o odnosu s Draženom Barišićem, kapitalnim projektima i registarskim oznakama

gradonačelnik

Gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar u intervju za Večernji list govorio je o preustroju goričke gradske uprave, daljnjoj suradnji sa ZET-om, ustrojavanju pozivnog centra, suradnji s Domovinskim pokretom…

Najavio je kako će svi kapitalni projekti koji će se provoditi prvo biti predstavljeni građanima i oni će odlučiti za što će se potrošiti novac iz proračuna. Najavio je uređenje medicinskog centra, doma za starije, nove vrtiće, novi autobusni kolodvor, sportsku dvoranu, otvorene bazene. Svi ti projekti će se gdje je to moguće financirati, uz gradska sredstva, i sredstvima iz EU fondova, države, županije…

Govoreći o odnosu s bivšim gradonačelnikom Draženom Barišićem, kazao je kako je u samom početku, dok je bio pročelnik za školstvo, odnos bio korektan, imali su kvalitetnu suradnju na nizu projekata.

– Kasnije smo se razišli po pitanju funkcioniranja Gradske uprave, ključnih projekata, ali i smjera kojim će ići HDZ u Gorici – rekao je Ačkar.

Na pitanje hoće li Velika Gorica dobiti vlastite registarske oznake, Ačkar je kazao kako će o tome odlučiti Velikogoričani. Gorica je najveći grad u Hrvatskoj koji nema registarske oznake, a one bi pridonijele jačanju identiteta i prepoznatljivosti, istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare