Može li petak 13. biti sretan za HNK Goricu: Goričani traže bodove na Maksimiru protiv zahuktalog Dinama

Igrače Gorice danas u 5. kolu Prve HNL očekuje gostovanje na Maksimiru, protivnik je, naravno, Dinamo, a utakmica počinje u 20:00 sati. Ovo je 13. prvenstvena utakmica Gorice i Dinama, a u dosadašnjih 12 Gorica je uspjela samo jednom osvojiti bod i to u lipnju prošle godine.

– U prvom poluvremenu protiv Hajduka smo podbacili, ono što trebamo popraviti je svakako koncentracija. Greške ne smijemo imati ako mislimo napraviti dobar rezultat. Cilj je kao i uvijek isti, idemo na Maksimir po bodove – kazao je trener Krunoslav Rendulić.

Gorica do sada još nije uspjela doći do pobjede protiv Dinama, ali sutra je nova prilika za prekinuti taj niz.

Za sve postoji prvi put. To da Gorica nije dobila Dinamo u 13 utakmica (računajući i prošlosezonsko polufinale Kupa kojeg su Goričani izgubili u produžecima, op.a.) ne znači ništa, time se bave statističari i njima je to uvijek zanimljiv podatak. Sutra je novi dan, nova utakmica i novi izazov i ja vjerujem da ćemo mi na njega odgovoriti najbolje što možemo i zabilježiti pobjedu – rekao je.

– U svlačionici je uvijek dobra atmosfera, bez obzira na ishod utakmice, uvijek pokušamo ostati pozitivni. Sutra ćemo dati svoj maksimum protiv Dinama, još nismo upisali bodove na Maksimiru i voljeli bismo to promijeniti – zaključio je Josip Mitrović.

Utakmicu 5. kola protiv Dinama pratite u izravnom prijenosu na programu Arena Sport 3.

Kome će petak, 13. kolovoza biti sretan? Mogu li Goričani iznenaditi zahuktali Dinamo koji je na korak od plasmana u Ligu prvaka? Možda je šansa upravo u visokom ritmu Dinamovih utakmica… Vidjet ćemo večeras.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare