Gradonačelnik Krešimir Ačkar i dogradonačelnik Neven Karas obišli gradilišta prometne infrastrukture u okolici Velike Gorice

gradonačelnik ačkar i dogradonačelnik karas
Gradonačelnik Ačkar i dogradonačelnik Karas obišli su gradilišta prometne infrastrukture / Foto: Facebook KA

Gradonačelnik Krešimir Ačkar i dogradonačelnik Neven Karas obišli su u srijedu gradilišta prometne infrastrukture u okolici Velike Gorice. Radovi, uvjerili su se prvi ljudi Velike Gorice, napreduju.

– Asfaltiraju se ulice i u Starom Čiču i Okuju. Zahvaljujem sugrađanima na strpljenju i razumijevanju. Nastavljamo dalje! – napisao je na svojoj Facebook stranici gradonačelnik Ačkar te dodao:

– U tijeku su pripremni radovi na izgradnji nogostupa u Mraclinu u ulici Braće Radić. Ukupno će biti izgrađeno 850 metara nogostupa s oborinskom odvodnjom. Sigurnost pješaka u svakom naselju ostaje naš prioritet.

Asfaltiranje prometnica, posebno onih koje su prekopane tijekom projekta Aglomeracije, bit će u fokusu gradske uprave do kraja ove godine. Gradonačelnik Ačkar to je istaknuo i u rebalansu proračuna kojeg je krajem srpnja prihvatilo Gradsko vijeće Velike Gorice. Podsjetimo, tim je rebalansom odlučeno da će se za sanaciju ulica razrovanih projektom Aglomeracija izdvojiti 6,1 milijuna kuna.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare