Ako volite plesne sportske aktivnosti: Počinju upisi u SPK Vega

aktivnosti
Foto: SPK Vega

Sportski plesni klub Vega poziva sve koji se žele baviti sportskim aktivnostima da im se priključe. Nikada kao u proteklih godinu i pol dana nismo bili svjesni potrebe za bavljenjem nekim sportom ili odlaska na rekraciju. Nije to samo bitno radi fizičkog izgleda, koliko god nam je to najveća motivacija, nego i zbog dizanja imuniteta, boljeg psihičkog stanja i općeg zadovoljstva, ističu iz Vege.

Vega ima dugogodišnju tradiciju i vrhunske rezultate te nude aktivnosti za sve uzraste. Za djecu akrobatski rock ‘n’ roll. Ples je sport u kojem rade svi mišići, podiže se koordinacija, kondicija, poboljšava držanje tijela, a sam ples u paru uči nas poštovanju drugog spola, partnerskoj podršci i zajedničkim ciljevima. Ono što je najbitnije, djeca uživaju u ovom brzom i energičnom plesu, a dečki postaju frajeri zbog akrobacija i dizanja cura.

aktivnosti

Za brzo mršavljenje

Za mame i tate koji vole malo žešći način treninga i žele brzo skinuti kile, ali i oblikovati svoje tijelo predlažu Xtreme fitness. Ova vrsta treninga spada u one visokog intenziteta, a rezultati se vide brzo. Radite s vlastitim tijelom i u roku samo par treninge uvjeriti ćete se kako imate više kondicije, snage, postajete brži a vase tijelo izgleda bolje.

Ako vam je ovo ipak malo previše, onda je možda za vas idealna Bachata. Vjerojatno ste čuli da je Bachata najpopularniji ples u zadnjih par godina i uz to vrlo senzualan. Kada bi pjesničkim riječnikom morali objasniti što Bachatu čini toliko posebnim odgovor bi bio da je to upravo odnos između muškarca i žene, gdje muškarac na izuzetno muževan način pokušava osvojiti ženu koja je u tom trenutku senzualna, prekrasna i neodoljiva.

Za one koje vole latino ritmove, ali nisu za ples u paru, Vega u nudi Zumba fitness. Sat vremena različitih latino plesova biti će zaslužni za osmijeh na vašem licu jer će svi problem nestati. Nećete biti ni svjesni potrošenih kalorija, ali vase tijelo će se početi (pre)oblikovati. Odličan spoj vježbe i plesa što čini ovaj fitness program uzbudljivim iskustvom. Jamčimo dobru zabavu uz latino ritmove i pokrete koje može svatko lako pratiti.

aktivnosti

Ples na svili za ljubitelje visina

Za ljubitelje visine i adrenalina tu je i ples na svili. Ovaj program, iako spada u cirkuske umjetnosti, kombinira profinjenost plesnog pokreta i akrobatike. Uz podizanje fleksibilnosti i snage podići ćete samopouzdanje i gracioznost. Kako ćete napredovati kroz treninge tako ćete povezivati sve pokrete u jednu koregorafiju koja će biti sport, ples i umjetnost u jednom.

aktivnosti

Vega team nije zaboravio ni na one koji će uskoro pred oltar ili matičara. Brojni parovi su zahvaljujući trenerima iz Vege uspješno uplesali u bračnu luku. Kako bi njihov prvi ples bio za pamćenje budućim mladencima pružaju mogućnost individualne poduke.

Detaljnije informacije o svim programima možete saznati na www.vega.com.hr.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare