Croatia Airlines obilježila 25 godina letenja na liniji Zagreb-Sarajevo: Putnici nagrađeni vaučerom i prigodnim darovima

croatia airlines
Foto: Croatia Airlines

Croatia Airlines obilježila je 25. obljetnicu letenja na međunarodnoj redovitoj liniji Zagreb-Sarajevo, a istodobno i četvrt stoljeća uspješne poslovne suradnje s Međunarodnim aerodromom Sarajevo.

U povodu toga svi putnici na OU344 Zagreb-Sarajevo nagrađeni su vaučerom u iznosu od 25 eura, koji se može iskoristiti prigodom kupnje zrakoplovne karte za sljedeće putovanje Croatia Airlinesom. Ista nagrada pripremljena je i za sve putnike na povratnom letu OU345 Sarajevo-Zagreb. Simbolične poklone za putnike na letu Sarajevo-Zagreb osigurali su i poslovni partneri iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo te se na taj način pridružili čestitkama ovog značajnog jubileja, izvijestili su iz Croatia Airlinesa.

Atletski klub Velika Gorica

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik obavio je prvi međunarodni let Zagreb- Sarajevo u kolovozu 1996. godine putničkim zrakoplovom ATR42 i bio je među prvim europskim i svjetski avioprijevoznicima koji je sletio u obnovljenu sarajevsku zračnu luku. Istodobno je otvoreno i predstavništvo tvrtke u Sarajevu, čiji su djelatnici na raspolaganju korisnicima usluga za sve pogodnosti iz cjelokupnog produkta Croatia Airlinesa.

U četvrt stoljeća prevezeno više od 1,1 milijuna putnika

Od tada do danas zrakoplovi Croatia Airlinesa kontinuirano povezuju glavne gradove Hrvatske i Bosne i Hercegovine tijekom cijele godine, a jedinu privremenu obustavu letova lani je uzrokovala pandemija koronavirusa. Ukupno je obavljeno 32.220 letova i pritom prevezeno gotovo 1,113.000 putnika.

– Drago nam je što građanima Bosne i Hercegovine već 25 godina pružamo izravnu zračnu vezu s Hrvatskom i što kvaliteti proizvoda pridonosi uspješna  suradnja s Međunarodnim aerodromom Sarajevo. Svakodnevni letovi između Zagreba i Sarajeva, koje obavljamo i u ovom razdoblju zdravstvene krize, potvrđuju da nam je tržište BiH uvijek bilo i ostat će veoma važno regionalno tržište na kojem smo dostupni i poslovnim ljudima i turistima. Zahvaljujem svim korisnicima usluga na ukazanom povjerenju i nadam se da će i dalje koristiti mnoge pogodnosti naše usluge, prije svega mogućnosti povezanih letova iz Zagreba u europska odredišta te, preko njih, u odredišta diljem svijeta zahvaljujući našem članstvu i suradnji s prijevoznicima udruge Star  Alliancerekao je Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare