Počela preprodaja ulaznica za utakmicu HNK Gorice i Hrvatskog dragovoljca

ulaznica
Foto: HNK Gorica

Gorica se nakon reprezentativne stanke vraća na domaći teren. U goste stiže Hrvatski dragovoljac, utakmica je na rasporedu u petak, 10. rujna u 20:00 sati. Ulaznice za ogled 8. kola HT Prve lige dostupne su u pretprodaji preko stranice ulaznice.hr i u Fan point Gorica, objavili su iz HNK Gorice.

Radno vrijeme Fan pointa (Kolodvorska 36 A, Velika Gorica) je od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati. Cijene ulaznica u pretprodaji su 30,00 kuna (A2 i B2) i 20,00 kuna (A3 i B3).

Sektori  A1, B1 – nisu u pretprodaji

Na dan utakmice cijena ulaznica za sektore A1, B1, A2, B2 iznosi 40,00 kn, a za A3, B3 je 30,00 kn.

Sektori C1 i C2 – nisu u prodaji,

Na dan utakmice ulaznice je moguće kupiti i na stadionu, na blagajni Zapad, dva sata prije početka susreta (18:00 sati).

Svi gledatelji prilikom ulaska na stadion moraju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu! Bez predočenja EU digitalne COVID potvrde i osobne iskaznice, ulaz na stadion će biti onemogućen, bez prava na povrat novca za kupljene ulaznice. ​

Potvrdu mogu dobiti: cijepljena osoba, osoba koja je preboljela Covid unutar 180 dana te osoba koja ima negativan PCR test (vrijedi 72 sata) ili brzi antigenski test (vrijedi 48 sati). Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna potvrda. EU digitalna COVID potvrda može se zatražiti preko sustava e-Građani i u poslovnicama HZZO-a uz predočenje identifikacijskog dokumenta.

 

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare