Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj: Dobit će čak 100 tisuća kuna u gotovini

radnik
Foto: Pixabay

I ove godine u Hrvatskoj se ponovno bira najbolji radnik kojeg očekuje nagrada od čak 100 tisuća kuna. Riječ je o projektu dodjele nagrade Mali svjetionik gdje svatko može prijaviti i SMS glasati za izbor najboljeg radnika u Hrvatskoj. Dodjelu nagrade Mali svjetionik organiziraju tvrtke Mazars i Tim Kabel s Udrugom Partner te zakladom Rhema.

Postoje i nagrade za drugo i treće mjesto u iznosu od 10 i 5 tisuća kuna. Prošlogodišnja najbolja radnica je zaposlenica Tiska Ivanka Pole, koja je tako zaslužila 100.000 kuna u gotovini.

Prijave za najbolje radnike ove se godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenog, a proglašenje najboljeg radnika 12. studenog.

Organizatori ističu da se traže zaposlenici koji se ističu po radnoj etici i velikom srcu. Unazad tri godine organizatori su nagradili najbolje s 285.000 kuna, a lani su za nagradu Mali svjetionik stigle čak 572 prijave i poslano 8909 glasova za izbor najboljeg radnika.

Bira se osoba koja služi kao primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu, a koja za takav pristup može osvojiti nagradu visine 100.000 kuna, piše Poslovni.hr.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare