Upozorenje potrošačima: Povučeno energetsko piće iz trgovina, provjerite imate li ga kod kuće

energetsko piće
Foto: Pixabay

Iz trgovina je povučeno energetsko piće HELL FOCUS STRC 250C 250ml/24 zbog moguće prisutnosti u tragovima etilen-oksida u voćnoj bazi dobavljača.

Povlači se energetsko piće roka trajanja 11.06.2023. lot broj L1162D02 i L1162D03, objavili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Atletski klub Velika Gorica

Zbog moguće prisutnosti etilen oksida taj proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 396/2005 Europskog parlamenta i Vijeća od 23. veljače 2005. o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla i o izmjeni Direktive Vijeća 91/414/EEZ.

energetsko piće
Foto: Pixabay

Na tržište ga stavlja tvrtka Alca Zagreb d.o.o., Koledovčina 2, Zagreb.

– Ukoliko navedene proizvode imate kod sebe ili u svojim kućanstvima molimo nam se javite na telefon 24811 111 ili e-mail iz kontakta, kako bismo mogli organizirati preuzimanje proizvoda. Ovim putem ujedno se ispričavamo svojim potrošačima za moguće neugodnosti te dodatno ističemo kako su i ove preventivne aktivnosti u duhu i u skladu s politikom kompanije u kojoj su povjerenje potrošača te sigurnost i kvaliteta proizvoda na prvom mjestu. Povlačenje se odnosi samo na proizvod navedenog roka upotrebe koji se navodi u ovoj obavijesti – objavili su iz Alce Zagreb.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare