Prilika za goričke sportske udruge: Zagrebačka županija daje 6,12 milijuna kuna

sportske
Foto: MK Velika Gorica

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije objavila je javni poziv za podnošenje prijava programa za uvrštenje u Program javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini. U županijskom proračunu za to je predviđeno 6,12 milijuna kuna. Prijedlozi programa zaprimaju se do 22. listopada.

Sredstva će se dodjeljivati za organizaciju međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi, stipendije vrhunskih sportaša, skrb o perspektivnim sportašima, školovanje kadrova za rad u sportu, međunarodna natjecanja, treninge i natjecanja sportaša (županijski savezi), ali i funkcioniranje županijskog sustava sporta.

Pravo podnošenja programa imaju pravne osobe sa sjedištem/ prebivalištem u Zagrebačkoj županiji, a koje temeljem Zakon o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i članice su Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Prijave na natječaj moguće su elektronički, preko sustava e-Prijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr. Podnositelj prijave obavezan je poslati i original prijavnog obrasca, potpisanog i ovjerenog, preporučenom poštom u roku za podnošenje prijava na adresu: Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Hebrangova 26a, 10 430 Samobor s napomenom: „Prijava za provedbu programa javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini“. Prijaviti se možete i preporučenom poštom, na način da popunjeni zahtjev s pripadajućom dokumentacijom pošalje na gore navedenu adresu, najkasnije do 22. listopada 2021. godine.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare