Poraz Bikova pod Tornjem: Cibona uvjerljivo pobijedila s 30 koševa razlike

pobjedila
Foto: Marin Sušić

U 3. kolu HT Premijer lige sastale su se u petak u Draženovom domu ekipe Cibone i Gorice, a uvjerljivu pobjedu izborio je domaćin s rezultatom 106:76.

Gorica se dobro držala prvo poluvrijeme, ali ključan je bio pad početkom treće četvrtine i fantastičan šut domaćih košarkaša.

Kod Gorice je najefikasniji bio Mate Kalajžić s 18 poena, Karlo Uljarević je pridodao 14 ubačaja, a Ivan Tvrtko Majić 11.

Domaće je predvodio Mateo Drežnjak s 20 poena, a najboljeg pomagača imao je u Jose Vildozi koji se zaustavio na 17. Antonio Vranković pridodao je 12 koševa, a Lovro Gnjidić 10.

pobijedila
Foto: Marin Sušić

Josip Sesar čestitao je Ciboni na zasluženoj pobjedi.

– Mi smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini gdje smo se povukli i nismo odgovorili na Ciboninu agresivnu igru i oni su nam pogađali šuteve s osam metara. Imali su nevjerojatan šut u prve tri četvrtine preko 60% za tri poena i protiv tako raspoložene šuterske ekipe je gotovo nemoguće pobijediti – kazao je Sesar.

Karlo Uljarević također je čestitao Ciboni na zasluženoj pobjedi, kazavši kako su oni ušli u utakmicu puno čvršće i agresivnije što se na kraju odrazilo na rezultat.

Druga strana imala je puno više razloga za zadovoljstvo.

– Čestitam igračima na pobjedi, nama je važna svaka utakmica. Gorica je odlična ekipa, iskusna, kvalitetna s puno potentnih igrača i odličnim trenerom i zato ova pobjeda puno znači – izjavio je poslije utakmice Vladimir Jovanović, trener Cibone.

Lovro Gnjidić nakon susreta rekao je kako su ušli u utakmicu ozbiljno bez podcjenjivanja i s dobrom obranom te se onda pokrenuo i napad.

– Pogodili smo dosta šuteva i uspjeli se odvojiti te na kraju zadržati prednost – kazao je Gnjidić.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare