Grad Velika Gorica daje 50.000 kuna udrugama iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja

poljoprivrede
Foto: Pixabay

Raspisan je javni poziv za dodjelu financijskih potpora udrugama za provedbu programa i projekata iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja u 2021. godini.

Za financiranje programa i projekta u goričkom proračunu osigurano je 50.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 50.000,00 kuna.

Grad Velika Gorica dodijelit će jednokratne financijske potpore udrugama za provedbu programa i projekata kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima, za obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, drugih manifestacija, edukacija, tečajeva, seminara, stručna predavanja… Javni poziv otvoren je 30 dana od datuma objave.

Na javni poziv mogu se prijaviti udruge i druge organizacije civilnog društva koje obavljaju djelatnosti iz područja poljoprivrede, lovstva i zaštite životinja uz uvjet da su upisani u Registar udruga, odnosno drugi odgovarajući registar, registrirani kao udruge, zaklade, ustanove ili druge pravne osobe, da njihov program/projekt/inicijativa koji prijave na javni poziv bude ocijenjen kao značajan (kvalitetan, minovativan i koristan) za razvoj civilnog društva i zadovoljenje javnih potreba Grada Velike Gorice.

Udruge ne smiju imati dugovanja iz svih prethodno sklopljenih ugovora o financiranju iz proračuna Grada i drugih javnih izvora niti dugovanja s osnove plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje i plaćanje poreza, te drugih davanja prema državnom proračunu i proračunu Grada.

Detaljne informacije o uvjetima i načinu prijave programa i projekata dostupne su na službenim gradskim stranicama.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare