Mladić (28) na raskrižju oduzeo prednost vozaču električnog romobila i usmrtio ga

romobila
Foto: Policija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer poginuo je 46-godišnji vozač električnog romobila. Nesreća se dogodila na križanju Servisne ceste i Branimirove ulice u Zagrebu oko 21.30 sati.

– Vozač (28)  Opel Astre, zagrebačkih registracija kretao se kolnikom Servisne ceste u smjeru zapada. Dolaskom do razine kućnog broja 10A Branimirove ulice nije se zaustavio kod prometnog znaka „Raskrižje s cestom s prednošću prolaska“, već je nastavio kretanje namjeravajući se uključiti na kolnik Branimirove ulice, te je prednjim dijelom automobila udario u prednji dio električnog romobila kojim je upravljao 46-godišnjak. Vozač romobila kretao se Servisnom cestom u smjeru istoka zadržavajući smjer kretanja ravno – objavila je zagrebačka policija.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 46-godišnjak, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva uz stručnu pomoć policijskih službenika I. postaje prometne policije Zagreb.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare