VG Legacy ponovno u akciji: Skupimo novac kako bismo malenom Noi spasili oko

vg legacy noa
Maleni Noa treba našu pomoć

VG Legacy, svima znani velikogorički humanitarci, ponovno su u akciji. Ovoga puta potiču sve koji su u mogućnosti pomoći u skupljanju novca potrebnog za hitno liječenje malenog Noe Šebreka, Velikogoričana koji još nije proslavio niti drugi rođendan. Noa je rođen 21. prosinca 2019. godine i zbog rijetke bolesti koju ima, jedini je s takvom dijagnozom u Hrvatskoj, prijeti mu odstranjivanje oka.

Evo što je objavio VG Legacy na svojoj Facebook stranici:

Dragi naši!

U prethodnoj objavi predstavili smo vam našeg malenog prijatelja Nou, a sada ćemo vas detaljnije upoznati sa Noom, bolesti koju ima, te svime što slijedi da bi se Noino oko spasilo. Noa Šebrek je naš maleni Velikogoričan, rođen 21.12.2019.kao zdrava beba. Međutim, sa Noinih godinu dana roditelji su na Noinom oku primjetili “flekicu”, koja se nakon niza pregleda ispostavila kao bolest Morbus Coats. Noa je trenutno jedini aktivni i registrirani pacijent sa ovom dijagnozom u RH.

Noa je izgubio vid na desnom oku, te je trenutno u 4. fazi bolesti. Ono što je BITNO, ne smijemo dopustiti da Noa uđe u 5. fazu, jer u 5. fazi nažalost slijedi enukleacija (odstranjivanje) oka.

Početni iznos za predujam i sam odlazak u Švicarsku na liječenje je oko 100.000 kn (TERMIN JE 26.10.2021.). Dakle, ne moramo vam ni pričati koliko HITNO moramo prikupiti taj prvi iznos, a onda nastaviti sa prikupljanjem za ostale 4 faze liječenja (UKUPAN TROŠAK LIJEČENJA JE OKO 300.000 kn).
Humanitarna akcija “Noin kaputić” prijavljena je u Ured državne uprave Zagrebačke županije, te je za istu otvoren žiro račun na Noino ime. Ono što vas sve molimo je da nas kao i uvijek podržite, bilo uplatom na račun, dijeljenjem naših objava, dolaskom na niz manifestacija na kojima ćemo sudjelovati kako bismo prikupili dovoljno sredstava i tako spasili Noino oko…

Prva od manifestacija je 20. Gastro Turopolja na kojem nas možete naći sa finom klopom i kolačima. Organizirat će se u bliskoj budućnosti još puno sportskih i ostalih manifestacija, ali o tome ćemo vas na vrijeme obavještavati. Zahvaljujemo našim prijateljima, velikogoričkim obrtnicima koji su se već uključili u akciju, te će od srca donirati za Nou dio svojih prihoda, te pozivamo i ostale da se pridruže akciji.

Zajedno smo najjači, zajedno smo Noini superjunaci! Spasimo zajedno Noino oko 💙

HR8523600003118862150
Primatelj: Noa Šebrek

Opis plaćanja: “Za Nou”
SWIFT: ZABAHR2X

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare