StartupVG IT Akademija: Dođite na predstavljanje programa i doznajte sve o edukaciji za poslovnog analitičara

analitičara
Foto: Matej Crnogaća

U tijeku su upisi druge generacije polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanje poslovni analitičar. Edukacija traje šest mjeseci, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave u trajanju od dva mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od četiri mjeseca. Na edukaciju se možete prijaviti do 17. listopada, izvijestili su iz gradske uprave.

Svi zainteresirani za ovu besplatnu edukaciju detaljne informacije dobit će na prezentaciji programa u srijedu, 13. listopada u 18:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu (u Vijećnici) Zagrebačka 37 u Velikoj Gorici. Na prezentaciji će biti predstavljeno program edukacije, selekcijski postupak te poslovi vezani uz zanimanju poslovni analitičar kao i mogućnosti zaposlenja nakon završene edukacije.

Poslovne analitičare zapošljavaju informatičke tvrtke koje implementiraju standardne poslovne aplikacije ili tvrtke koje razvijaju softver po mjeri korisnika. Kombinacija teoretske edukacije i prakse na realnim projektima osigurava maksimalne preduvjete za stjecanje dovoljno kompetencija za obavljanje posla Junior Poslovnog analitičara. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori vodeće IT tvrtke.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare