FOTO REPORTAŽA: Mnoštvo delicija za svačiji ukus na jubilarnom 20. Gastro Turopolja

Gastro Turopolja

Subota, prvi dan 20. Gastro Turopolja, bila je kao stvorena za šetnju parkom i platoima oko Muzeja Turopolja u Velikoj Gorici gdje su se smjestili deseci štandova prepuni hrane, pića, rukotvorina. Domaća hrana, štrukli s tartufima, sirom ili višnjama, sarma to go, domaći sir, domaći kolači, kesteni, druge delicije domaćih proizvođača i obrtnika, samo su dio ponude koja je mogla zadovoljiti ukus svakog posjetitelja.

Nađe se na štandovima i domaćeg ulja, prirodnih sokova, kruha, a u sklopu Dana meda i finog, slasnog meda i mednih proizvoda. Ako možete i želite pomoći tu je i Humanitarka, akcija dobrih ljudi iz VG Legacyja, čiji prihod ide za malenog Nou kojem je potrebna hitna terapija desnog oka.

Naravno ne nedostaje niti rukotvorina, starinskih drvenih, ali i onih modernijih igračaka, ukrasa, craft piva, kuhanog gina i ostalih pića… Festival je to slanog, slatkog, ljutog, kiselog, prava eksplozija okusa koji vas zovu da ih probate.

Donosimo vam djelić subotnje atmosfere s 20. Gastro Turopolja u fotografijama ne bi li vas motivirali da ga posjetite u nedjelju.

gastro

gastro

gastro

gastro

gastro

gastro

gastro

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
1 month ago

Pa i nije tako velebno. Manje je od skromnog. Bijedno čak.