Iznajmljuje se poslovni prostor u zgradi Gradske uprave za ugostiteljsku djelatnost

poslovni
Foto: Gorica.info

Grad Velika Gorica raspisala je natječaj za zakup poslovnog prostora veličine 108,60 metara kvadratnih u zgradi Gradske uprave. Poslovni prostor namijenjen je isključivo za obavljanje ugostiteljske djelatnosti od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati dok se subotom, nedjeljom, blagdanima i neradnim danima ne radi.

Početni iznos mjesečne zakupnine je 4.015,06 kn plus PDV. Za sudjelovanje u natječaju ponuditelj je obavezan uplatiti jamčevinu u trostrukom iznosu početne mjesečne zakupnine za prostor odnosno 12.045,18 kuna, navodi se u natječaju.

U cijenu mjesečne zakupnine uračunati su režijski troškovi, a poslovni prostor daje se u zakup na vrijeme od pet godina. Poslovni prostor se daje u zakup u viđenom stanju.

U natječaju ne mogu sudjelovati zakupci poslovnih prostora Grada koji ne ispunjavaju obveze iz ugovora o zakupu. Rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana od dana objave natječaja.

Javno otvaranje ponuda bit će u prostorijama Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, Velika Gorica, vjenčana sala u prizemlju, 4. studenoga u 9 sati. Otvaranju ponuda mogu biti nazočne osobe koje su podnijele ponudu ili njihovi ovlašteni predstavnici.

Ako natjecatelj čija je ponuda najpovoljnija nakon izbora odustane od ponude odnosno ne sklopi ugovor o zakupu, nema pravo na povrat uplaćene jamčevine, a zakupodavac zadržava pravo izbora drugog najpovoljnijeg ponuditelja među prispjelim ponudama.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare