Turistička zajednica poziva: Pridružite nam se i saznajte više o Turopolju i njegovim slavnim stanovnicima

turopolju
Foto: TZ Velike Gorice

Jesenski dani i lijepo vrijeme pozivaju nas da i ovog vikenda izađemo van. Zašto ne biste prošetali do parka kod Muzeja Turopolja gdje ove nedjelje možete biti dio interpretacijskih šetnji pod nazivom Plemenito ispisane stranice povijesti.

– Uz dozu mistike i tajanstvenosti krenite na putovanje kroz vrijeme i otkrijte kako je nekad izgledalo srce Plemenite općine turopoljske, kao i zanimljive detalje o osobama iz slavne turopoljske prošlosti poput Augusta Šenoe, Franje Lučića – pozivaju iz Turističke zajednice.

Interpretacijska šetnja kroz Veliku Goricu, u trajanju od sat i pol namijenjena je odraslima i djeci, a započinje ispred Centra za posjetitelje u nedjelju, 24. listopada. Prva tura počinje u 11, a druga u 17 sati.

Sudjelovanje je besplatno, a svoju ulaznicu možete rezervirati na linku https://bit.ly/2X7uWWN, gdje možete saznati više informacija i o ostalim šetnjama diljem Zagrebačke županije koje možete posjetiti tijekom ovog vikenda. Na svim destinacijama posjetitelje će dočekati kostimirani vodiči koji će uživo interpretirati povijest i baštinu zagrebačkog kraja kroz zanimljivo ispričane priče.

– Sunčan, ispunjen dan u ugodnom društvu, prepun novih znanja o plemenitom i pitomom turopoljskom kraju… sve vas to čeka ako nam se pridružite ove nedjelje – poručuju iz goričke Turističke zajednice.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare