Super ideja za nedjeljno popodne: Uživajte u besplatnoj projekciji filma The Blues Brothers u Parku Franje Tuđmana uz gin i kestene

filma
Foto: TZ Zagrebačke županije

Ako ne znate kako ugodno provesti današnje kasno popodne, evo prijedloga. Kako je zbog lošeg vremena druženje Via Vino i projekcija filma The Blues Brothers u Parku Franje Tuđmana pomaknuto sa subote na danas nemojte propustiti ovu priliku.

– Središnji park Franje Tuđmana u Velikoj Gorici postaje kino na otvorenom, na čijem će se velikom platnu prikazivati poznati film The Blues Brothers, a uživanje u filmu obogatit će turopoljski gin i kesteni. Ulaz je besplatan, a svoje mjesto možete doći zauzeti od 17 sati. Projekcija filma kreće u 18:30 sati – najavila je direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Via VINO organizira TZ Zagrebačke županije i ove vas jeseni vodi vinskim cestama u okolici Zagreba, na manje od sat vremena udaljenosti od grada, gdje možete uživati u spektru boja, vina i okusa. Via VINO okuplja vinarije koje širom otvaraju svoja vrata i poziva na gastronomske te kulturne sadržaje u trajanju od mjesec dana, od 15. listopada do 15. studenoga.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare