Obrtnici, poduzetnici, OPG-ovi: Raspisan je poziv za najam kućica kod Muzeja Turopolja za Advent

kućica
Foto: Gorica.info

Grad Velika Gorica, Udruženje obrtnika i Turistička zajednica i ove godine organiziraju manifestaciju Prosinac u Gorici. Manifestacija će se održati od 26. studenoga do 31. prosinca  u parku kod Muzeja Turopolja. Obrtnici, poduzetnici i OPG-ovi mogu unajmiti kućicu za prodaju proizvoda ili ugostiteljsku ponudu.

– U okviru epidemioloških mjera u ponudi će biti klizalište i prodaja prigodnih proizvoda, zdrave hrane te raznih proizvoda i ugostiteljskih usluga koji će se odvijati u drvenim kućicama – izvijestili su iz Udruženja obrtnika.

Na raspolaganju su:

– 7 drvenih kućica dimenzija 2,5 m2 cijena najma za manifestaciju 500,00 kn (+ PDV) struja uključena u najam (1 rasvjetno tijelo te priključak od 2,5 kWh)  za svu ponudu roba i usluga osim pića i tople hrane   (kućice kakve su na Velikogoričkoj tržnici u Školskoj ulici)

– 6 kućica po  5 m2 cijena najma za manifestaciju iznosi 5.000,00 kn (+ PDV) struja uključena u najam (6 kWh) – za ugostiteljsku ponudu

– 1 drvena kućica dimenzija 16 m2 cijena najma za manifestaciju 7.500,00 kn (+ PDV) struja uključena u najam – za ugostiteljsku ponudu

Prijave se zaprimaju u Udruženju obrtnika do 11. studenoga na e-mail uovg@zg.t-com.hr i telefonom 6222 110.

Prošle godine na snazi je bila zabranu okupljanja i održavanja svih gospodarskih i turističkih sajmova i manifestacija. Prosinac u Gorici odvijao se uglavnom preko online platforma uz određena događanja u gradu i bez posjetitelja.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare